Haal uw pakket af in één van de 500 Kiala punten in België

 Via de Kiala Verzendservice ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging dat we u een pakket zullen opsturen.

 

  • Indien uw Kiala Punt nog niet gekozen werd door de verzender, meldt u zich aan op de Kiala Verzendservice site en selecteert u zelf het Kiala Punt waar u het pakket wilt afhalen. (Hier vindt u de lijst van Kiala afhaalpunten).
  • Via My Kiala sectie van de Kiala Verzendservice site kunnen u en de verzender het traject volgen dat het pakket van verzending tot ophaling aflegt.
  • Wanneer het pakket in uw Kiala Punt geleverd is, wordt u via e-mail op de hoogte gebracht. Wacht altijd op dit bericht alvorens naar het Kiala Punt te gaan.
  • Het pakket blijft 14 dagen op het Kiala Punt liggen, daarna wordt het retour gestuurd. Vergeet u niet uw identiteitsbewijs mee te nemen!

 

 

In 't Westvlams wienkeltje vind je leuke cadeau-ideetjes.

Koop het Oostends woordenboek of binnenenkort ook ander typisch oostendse producten die handelen over Oostende of het Oostends.

 

Koop het Oostends woordenboek

 

{module HikaShop Content Module}

 


 

Oostendse verhalen biedt in samenwerking met Spreadshirt leuke geschenken aan. Een T-shirt, paraplu, kopje of handtas met opdruk in het Westvlaams. Bij alle T-shirts kun je zelf de kleuren naar keuze veranderen.

Bij bijna alle producten kun je zelf nog kleur en layout aanpassen.